Privatlivspolitik

Vil du dykke?

DSF

Nyheder

Værd at vide

"Dykkere, som transporteres i fartøjer, omfattet af denne regel, kan anvende de opstigningsveste, der bruges sammen med dykkerudstyret, i stedet for redningsveste"

Det betyder, at dykkere, der er med i vores både, kan bruge BCD i stedet for en redningsvest. Til gengæld skal andre, der er med båden og ikke skal dykke, have en redningsvest i rette størrelse med. F.eks.

skal bådføreren, hvis han ikke skal dykke, have en redningsvest med.

Han må ikke nøjes med en BCD."

I forbindelse med knivdebatten, har DSF haft en sagkyndig til at vurdere, hvordan vi skal forholde os som dykkere, når vi har kniv med på dyk. Det lader til, at det er ok at have kniv med, men kun direkte fra hjem til dykkersted og tilbage. Svinggerninger som besøg i pølsevogn er ikke ok.

De første beretninger om mennesker, der trak vejret under vand, stammer helt tilbage til det 4. århundrede før Kristi fødsel.

Det kan godt være lidt vanskeligt at finde ud af, hvor tung en trailer eller campingvogn bilen må trække i forhold til dit kørekort og bilens og anhængers registreringsattest.

Du skal nemlig både tage højde for, hvilken type kørekort du har, finde ud af hvor meget din bil må trække og se hvor tung din anhænger må være.

FDM har lavet en ganske fin beskrivelse af, hvad du må og ikke må køre med af trailer.

Klik her for at komme til FDM's side med beskrivelsen

Klik her for FDMs beregner

Sølvsponsor

Værd at vide...

Uddannelse!

Bronzesponsor